Συνεργασία της Touchpoint Strategies με την εταιρεία PUBLIC AFFAIRS & NETWORKS για την επικοινωνία του 3rd InvestGR Forum 2020: Greece is Back

Συνεργασία της Touchpoint Strategies με την εταιρεία PUBLIC AFFAIRS & NETWORKS για την επικοινωνία του 3rd InvestGR Forum 2020: Greece is Back

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Touchpoint Strategies ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Public Affairs & Networks στο πλαίσιο της επικοινωνίας και διοργάνωσης του 3rd InvestGR Forum 2020: Greece is Back (www.investgr.eu). Το 3rd InvestGR Forum 2020 θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου 2020 (Athens Hilton), με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανιών. Τη διοργάνωση υποστηρίζουν επίσης σημαντικά ΜΜΕ ως χορηγοί επικοινωνίας.

Η εταιρεία έχει αναλάβει την υποστήριξη της οργάνωσης και την επικοινωνία και προβολή του 3rd InvestGR Forum 2020, καθώς και υπηρεσίες Γραφείου Τύπου και διαχείριση των λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Forum. 

Το 3rd InvestGR Forum 2020, το οποίο έχει καθιερωθεί πλέον ως ετήσιος θεσμός, θα έχει τη φετινή χρονιά  τίτλο  “Greece is Back”. Με θεματικό άξονα την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, το Forum αποτελεί το βήμα διαλόγου και διατύπωσης απόψεων και προτάσεων με στόχο τον επαναπροσδιορισμό της Ελλάδας ως αξιόπιστου επενδυτικού προορισμού. Στα πάνελ θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι από τους χώρους της πολιτικής και των ξένων εταιρειών στην Ελλάδα, καθώς και ακαδημαϊκοί και ειδικοί.
 

Greece

Touchpoint Strategies

Address: 7 Taki Kavalieratou Street, 145 64, Kifissia, Greece

Telephone: +30 217 7778 570

Email: info@touchpoint.gr

Email: contact@touchpointstrategies.gr για την Πολιτική Απορρήτου

Email: touchpoint-strategies-1@jobs.workablemail.com για αποστολή βιογραφικών