Η Touchpoint Strategies μπαίνει δυναμικά στην ψηφιακή εποχή με νέες υπηρεσίες και ανανεωμένη ομάδα

Η Touchpoint Strategies μπαίνει δυναμικά στην ψηφιακή εποχή με νέες υπηρεσίες και ανανεωμένη ομάδα

H Touchpoint Strategies, στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων και των υπηρεσιών επικοινωνίας της προχωρά στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού με την προσθήκη νέων στελεχών και τη δημιουργία τμήματος Digital & Sοcial Media.

Η δημιουργία του τμήματος Digital & Sοcial Media έρχεται ως επέκταση των υπηρεσιών της Touchpoint Strategies, τόσο λόγω της γενικότερης εξέλιξης της εταιρείας, όσο και του πολλαπλασιασμού των δράσεων επικοινωνίας που τα τελευταία χρόνια έχουν μεταπηδήσει από τον χώρο του physical στο ψηφιακό πεδίο. Καθώς τα ζητούμενα των πελατών και οι ανάγκες τους διευρύνονται, η δημιουργία μιας dedicated ομάδας για να χειρίζεται συνολικά τις ψηφιακές ανάγκες του πελατολογίου της Touchpoint Strategies ήταν φυσικό επακόλουθο.

Επικεφαλής του νέου τμήματος αναλαμβάνει η Κατερίνα Δημητρακοπούλου, στη θέση της Head of Digital - Senior Consultant. Η Κατερίνα Δημητρακοπούλου είναι στέλεχος με πολυετή εμπειρία στην στρατηγική επικοινωνία, το digital marketing, το content marketing, τα Social Media και τις Δημόσιες Σχέσεις.

Επιπλέον, η ηγετική ομάδα της εταιρείας για το Brand τμήμα απαρτίζεται από την Μαριτζίνα Καλογνωμά, Head of Brand Comms ενώ για το Corporate τμήμα από τον Θοδωρή Καλαμάκη, Practice Director Corporate και την Βασιλική Σχίζα, Group Account Director. Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης της εταιρείας, η ομάδα της Touchpoint Strategies εμπλουτίστηκε με την ένταξη του Κωνσταντίνου Καβαλλάρη στη θέση του Account Manager και της Κατερίνας Φυλάκτου και της Σύλβιας Τσαγκρώνη ως Account Executives. Πρόκειται για στελέχη με εμπειρία σε επίπεδο corporate και brand επικοινωνίας, σε μια ευρεία γκάμα πελατών και projects, που συμπεριλαμβάνουν τον Επιχειρηματικό, Ιατρικό, Food & Beverage, CSR, ΙΤ και Ενεργειακό κλάδο.                                                                   

Στόχος της Touchpoint Strategies είναι η ανάπτυξη των προσφερόμενων services στο κομμάτι της ψηφιακής επικοινωνίας και διαφήμισης, διατηρώντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο ποιότητας που χαρακτηρίζει την ως τώρα επιτυχημένη πορεία της.

 

Touchpoint Strategies Facebook account

Touchpoint Strategies LinkedIn account 

Greece

Touchpoint Strategies

Address: 350 Kifisias Avenue & 2 Christou Lada, 152 33 Chalandri, Athens, Greece

Telephone: +30 210 8114620

Email: info@touchpoint.gr

Email: contact@touchpointstrategies.gr για την Πολιτική Απορρήτου

Email: touchpoint-strategies-1@jobs.workablemail.com για αποστολή βιογραφικών