Η Beverage World επιλέγει την Touchpoint Strategies

Η Beverage World επιλέγει την Touchpoint Strategies

Με την Touchpoint Strategies συνεργάζεται η Beverage World, για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στρατηγικής, εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Συγκεκριμένα, η Touchpoint Strategies θα συμβάλει στην στρατηγική της εταιρείας και θα παρέχει 360° υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων και δημοσιότητας, με στόχο την ανάδειξη και ισχυροποίηση της εικόνας της Beverage World.

Πέραν από υπηρεσίες στρατηγικού σχεδιασμού επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, η Touchpoint Strategies έχει αναλάβει επίσης συμβουλευτικό ρόλο σε επίπεδο ενεργειών ΕSG, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και event management.

Η Beverage World, εταιρεία του ομίλου Photos Photiades στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 2005, και το portfolio της περιλαμβάνει κορυφαία προϊόντα παγκοσμίως γνωστά, όπως Lavazza Coffee, Angostura rums & bitters, Appleton Estate Jamaican rum, Gabriel Boudier liquers, Frangelico, Crodino non-alcohol aperitivo, AXIA extra dry mastiha, ελληνική craft μπύρα VOREIA και πολλά άλλα. Με μακρά ιστορία και ηγετική́ θέση στην παραγωγή-εμφιάλωση και εμπορία ποτών, στο real estate και στον ασφαλιστικό κλάδο, ο όμιλος Photos Photiades δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμανία, Κροατία και Σλοβενία.

Greece

Touchpoint Strategies

Address: 350 Kifisias Avenue & 2 Christou Lada, 152 33 Chalandri, Athens, Greece

Telephone: +30 210 8114620

Email: info@touchpoint.gr

Email: contact@touchpointstrategies.gr για την Πολιτική Απορρήτου

Email: touchpoint-strategies-1@jobs.workablemail.com για αποστολή βιογραφικών