Σε κοινή διαδρομή FREENOW και Touchpoint Strategies

Σε κοινή διαδρομή FREENOW και Touchpoint Strategies

Η FREENOW Ελλάδας ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία Touchpoint Strategies, ενισχύοντας τις υπηρεσίες της στο κομμάτι της επικοινωνίας, με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη της εικόνας της στην ελληνική αγορά. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ορόσημο για τη FREENOW, καθώς, έχοντας εδραιώσει τη θέση της ως η Νο.1 εφαρμογή ταξί στην Ελλάδα, επιδιώκει να εμβαθύνει τις σχέσεις με το ποικιλόμορφο κοινό των οδηγών ταξί, επιβατών, αλλά και το ευρύ κοινό.

Συγκεκριμένα, η FREENOW Ελλάδας ανέθεσε την επικοινωνία της στην Touchpoint Strategies, προσφέροντας υπηρεσίες Brand & Corporate Communications, Event Management, καθώς και το συντονισμό του Γραφείου Τύπου. Η FREENOW, έχοντας την ιστορικά υψηλότερη ζήτηση για υπηρεσίες μετακινήσεων, στοχεύει ακόμα ψηλότερα και επενδύει ολοένα και περισσότερο σε νέες υπηρεσίες, μέσα από συνεργασίες σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων, που άπτονται των μεταφορών. Αξιοποιώντας την εμπειρία που κατέχει η Touchpoint Strategies στον τομέα της επικοινωνίας, η FREENOW στοχεύει να ενισχύσει τη θέση της ως πρωτοπόρος στην ελληνική αγορά, επικοινωνώντας αποτελεσματικά τις καινοτομίες και τις δεσμεύσεις της. Τα στελέχη της Touchpoint Strategies φέρνουν ένα ευρύ φάσμα τεχνογνωσίας, από στρατηγικό σχεδιασμό και διαχείριση επωνυμίας έως δημιουργική αφήγηση και νέες συνεργασίες. Με ιστορικό επιτυχίας στις σύνθετες επικοινωνίες και ενσωματώνοντας τις αξίες της ακεραιότητας και της συνεργασίας, η Touchpoint Strategies αποτελεί ηγέτη στον τομέα των στρατηγικών επικοινωνιών.

Η Πηνελόπη Καλλιοντζή PR Manager της FREENOW Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την Touchpoint Strategies υπογραμμίζει την αφοσίωσή μας στη βελτίωση των στρατηγικών επικοινωνίας που έχουν απήχηση στο κοινό μας. Είτε πρόκειται για τους συνεργάτες οδηγούς ταξί, τους χρήστες της εφαρμογής ή το ευρύ κοινό, η στρατηγική αντίληψη της Touchpoint Strategies σε συνδυασμό με τη μεγάλη εμπειρία που κατέχει στον κλάδο της επικοινωνίας, αποτελούν για εμάς την εγγύηση, για να κινηθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο τοπίο της επικοινωνίας.»

H Μαριτζίνα Καλογνωμά, Senior Account Director της Touchpoint Strategies, τόνισε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που η Νο.1 εφαρμογή ταξί στην Ελλάδα επέλεξε την Touchpoint Strategies ως στρατηγικό της σύμβουλο επικοινωνίας, σε Brand & Corporate επίπεδο. Η εμπιστοσύνη προς την ομάδα μας, αποτελεί το επιστέγασμα μιας δυνατής συνεργασίας, υπογραμμίζοντας τις αξίες, τη θέληση, την αφοσίωση και την εμπειρία που κατέχει η ομάδα μας.»

Μαζί, η FREENOW και η Touchpoint Strategies ξεκινούν ένα ταξίδι στρατηγικής συνεργασίας και αριστείας στην επικοινωνία, με στόχο να προωθήσουν τις καινοτομίες και την εξέλιξη των υπηρεσιών της FREENOW στο ευρύ ελληνικό κοινό.

Σχετικά με τη FREENOW:

H FREENOW είναι το Super App Μετακίνησης με το μεγαλύτερο εύρος διαθέσιμων οχημάτων στην Ευρώπη, διαθέσιμο σε 9 αγορές και περισσότερες από 150 πόλεις. Οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν από τη μεγαλύτερη γκάμα παροχών μετακίνησης, και να κάνουν κράτηση για το πλησιέστερο ταξί, αυτοκίνητο ή να επιλέξουν εναλλακτικές λύσεις, όπως ηλεκτρικά πατίνια, ηλεκτρικά μηχανάκια και ηλεκτρικά ποδήλατα. Το FREENOW app ενσωματώνει παρόχους μετακίνησης με τη φιλοδοξία να κάνει τις αστικές μετακινήσεις πιο αποτελεσματικές και βιώσιμες. Η γερμανική εταιρεία υποστηρίζεται από το BMW Group και το Mercedes-Benz Group. Επισκευθείτε το free-now.com για περισσότερες πληροφορίες και κατεβάστε το FREENOW app σε iOS ή Android.

 

Greece

Touchpoint Strategies

Address: 350 Kifisias Avenue & 2 Christou Lada, 152 33 Chalandri, Athens, Greece

Telephone: +30 210 8114620

Email: info@touchpoint.gr

Email: contact@touchpointstrategies.gr για την Πολιτική Απορρήτου

Email: touchpoint-strategies-1@jobs.workablemail.com για αποστολή βιογραφικών