Στην Touchpoint Strategies τα social media της Chicco

Στην Touchpoint Strategies τα social media της Chicco

Η Touchpoint Strategies διευρύνει τις υπηρεσίες που παρέχει προς την Chicco, αναλαμβάνοντας και τη διαχείριση της digital επικοινωνίας και των social media της εταιρείας (Facebook & Instagram), επιπλέον των υπηρεσιών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, που παρέχει εδώ και πολλά χρόνια.

Η συνεργασία των δυο εταιρειών, επεκτείνεται στη δημιουργία περιεχομένου, στην προσαρμογή global στρατηγικής, στο community management, στην ανάδειξη φρέσκου, εκπαιδευτικού και συμβουλευτικού περιεχομένου για νέους γονείς, κηδεμόνες και φροντιστές και στη διαχείριση του προγράμματος των social media.

H Chicco, το love brand των μαμάδων- και όχι μόνο-, βρίσκεται πάντα κοντά στο παιδί και γνωρίζει πως να το φροντίζει για πολλές δεκαετίες, με την ίδια προσήλωση και αγάπη προς τις ανάγκες του, απαντώντας με καινοτομία και ποιότητα μέσα από τα προϊόντα της. Αφουγκράζεται τις ανάγκες των γονέων και των μελλοντικών γονέων. Δεσμεύεται για ένα πιο βιώσιμο κόσμο με σεβασμό στο περιβάλλον, ενεργώντας υπεύθυνα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για μείωση περιβαλλοντικών επιπτώσεων των προϊόντων της.

Στόχος της Chicco είναι να προωθεί την ιδέα του parenting σε ένα βιώσιμο κόσμο, μια έννοια που αγκαλιάζει το ευρύτερο σύστημα υποστήριξης των ανθρώπων που φροντίζουν αγαπούν τα παιδιά και φυσικά σέβονται το περιβάλλον.

 

Greece

Touchpoint Strategies

Address: 350 Kifisias Avenue & 2 Christou Lada, 152 33 Chalandri, Athens, Greece

Telephone: +30 210 8114620

Email: info@touchpoint.gr

Email: contact@touchpointstrategies.gr για την Πολιτική Απορρήτου

Email: touchpoint-strategies-1@jobs.workablemail.com για αποστολή βιογραφικών