Η Touchpoint Strategies σε συνεργασία με το Kinder Joy of moving βρέθηκαν για άλλη μία χρονιά δίπλα στα παιδιά και τον αθλητισμό!

Η Touchpoint Strategies σε συνεργασία με το Kinder Joy of moving βρέθηκαν για άλλη μία χρονιά δίπλα στα παιδιά και τον αθλητισμό!

Η Touchpoint Stategies μαζί με την ομάδα της Ferrero, μέσα από την πολύχρονη συνεργασία τους σχεδίασαν και εκπόνησαν και φέτος το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ferrero, Kinder Joy of moving. Τα τελευταία χρόνια το πρόγραμμα αυτό έχει δεσμευτεί να προσφέρει χαρά στα παιδιά μέσω της κίνησης, ενθαρρύνοντας τη φυσική τους τάση να είναι δραστήρια, να κινούνται και να παίζουν. Φέτος, για μια ακόμη χρονιά το πρόγραμμα αυτό προσέφερε στιγμές χαράς και ενθουσιασμού σε πάνω από 850 παιδάκια.

Το επικοινωνιακό πλάνο, οι συνεργασίες και η οργάνωση των εκδηλώσεων που δομήθηκε στρατηγικά από την ομάδα της Τouchpoint Strategies, πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Eurohoops και το Sports Summer Camp και σαν στόχο είχαν να μεταφέρουν τις αξίες του προγράμματος που συμπίπτουν με τις αξίες και τα οφέλη του αθλητισμού στα παιδιά, μέσα από έναν δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο! Η παρουσία στα campus των διεθνώς αναγνωρισμένων αθλητών, του πρωταθλητή καλαθοσφαίρισης Νίκου Ζήση, και των Ολυμπιονικών και αθλητριών του στίβου Ελισάβετ Πεσιρίδου και Ραφαέλα Σπανουδάκη δημιούργησε μοναδικές εμπειρίες στα παιδιά, μέσα από τις ομιλίες και την έμπνευση που τους χάρισαν οι αναγνωρισμένοι αθλητές!

Greece

Touchpoint Strategies

Address: 350 Kifisias Avenue & 2 Christou Lada, 152 33 Chalandri, Athens, Greece

Telephone: +30 210 8114620

Email: info@touchpoint.gr

Email: contact@touchpointstrategies.gr για την Πολιτική Απορρήτου

Email: touchpoint-strategies-1@jobs.workablemail.com για αποστολή βιογραφικών