«ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακή Ραδιοφωνία»: Το podcast της μπύρας Μάμος για τα πάθη και τα λάθη είναι γεγονός

«ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακή Ραδιοφωνία»: Το podcast της μπύρας Μάμος για τα πάθη και τα λάθη είναι γεγονός

Η Touchpoint Strategies σε συνεργασία με την Soho Square Athens δημιούργησαν την «Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία». Μία σειρά podcast εμπνευσμένη και αφιερωμένη, στο πάθος και το μεράκι των ανθρώπων, αλλά και στα λάθη που τους οδήγησαν στο σήμερα, από την μπύρα που... «Εζυμώθηκεμε Πάθος». Ο Λάμπρος Φισφής – που είναι ο «Πάθος» - και ο Διονύσης Ατζαράκης – που είναι ο «Λάθος» - συντονίζουν – και ενίοτε αποσυντονίζουν – υποδεχόμενοι σε 4 μοναδικά επεισόδια τον ηθοποιό @pygmalion_dadakarides (Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη), τον instagrammerφωτογράφο @Spathumpa (Κώστας Σπάθης), την εμπνευσμένη σχεδιάστρια μόδας Nidodileda (Τόνια Μητρούδη) και τα φοβερά και τρομερά Ancient Memes (Πέτρος Ντόκος &Κώστας Κρίνος).

Οι εκλεκτοί  καλεσμένοι μιλούν με τη συντροφιά μίας παγωμένης μπύρας ΜΑΜΟΣ, για τις σκέψεις, τις συμπτώσεις και τα λάθη που τους οδήγησαν να ασχοληθούν με το δικό τους πάθος. Οι ερωτήσεις του «Πάθους» (Λάμπρος Φισφής) επικεντρώνονται στην αγάπη του καλεσμένου για το αντικείμενό του, τις επιτυχίες του και τα συναισθήματά του για αυτό που κάνει, ενώ οι ερωτήσεις του «Λάθους» (Διονύσης Ατζαράκης) που παρεμβάλλονται για να προσγειώνουν τη συζήτηση με έναν πιο χιουμοριστικό τρόπο, «φωτίζουν» σημεία τηςιστορίας που κρύβουν παγίδες, δυσκολίες, αμφιβολίες και ευτράπελα.

Με βασικό δημιουργικό όχημα το πάθος, σε οποιαδήποτε μορφή και έκφραση του, η σειρά podcast «ΜΑΜΟΣ Διαδικτυακή Ραδιοφωνία» έρχεται να γεφυρώσει τις προκλήσεις του χθες, με το σήμερα. 4 διαφορετικοί δημιουργοί από το χώρο του θεάτρου, της μόδας, της φωτογραφίας και της επικαιρότητας στα Social Media, μοιράζονται τις θετικές και τις αρνητικές πτυχές από τις ιστορίες τους και σας εμπνέουν να υψώσετε τα ποτήρια σας σε ό,τι εκεί έξω «Εζυμώθηκε με Πάθος».

Συντονιστείτε στην«Μάμος Διαδικτυακή Ραδιοφωνία», εδώ.

 

Greece

Touchpoint Strategies

Address: 7 Taki Kavalieratou Street, 145 64, Kifissia, Greece

Telephone: +30 217 7778 570

Email: info@touchpoint.gr

Email: contact@touchpointstrategies.gr για την Πολιτική Απορρήτου

Email: touchpoint-strategies-1@jobs.workablemail.com για αποστολή βιογραφικών