Η Touchpoint Strategies υποστήριξε με μεγάλη επιτυχία την οργάνωση και επικοινωνία του 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece

Η Touchpoint Strategies υποστήριξε με μεγάλη επιτυχία την οργάνωση και επικοινωνία του 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece

Η Touchpoint Strategies, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για λογαριασμό της PUBLIC AFFAIRS AND NETWORKS, υποστήριξε την οργάνωση και επικοινωνία του 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece, το οποίο πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία,  στις 11 Iουνίου2019, στο ξενοδοχείο Hilton.

Το 2nd InvestGR Forum 2019 πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, της Γερμανικής Πρεσβείας, του Ελληνογερμανικού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου  και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο 2nd InvestGR Forum 2019 συμμετείχαν ως ομιλητές σημαντικοί θεσμικοί εκπρόσωποι, όπως ο κ. Γιώργος Σταθάκης, Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, η κα Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ο κ. Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και ο κ. Νίκος Δένδιας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ.

Το «παρών» έδωσαν επίσης πάνω από 250 συμμετέχοντες (στελέχη ελληνικών και ξένων εταιρειών, εκπρόσωποι πρεσβειών, ακαδημαϊκοί, οικονομολόγοι και επενδυτές,) ενώ παρουσιάστηκαν και τα σημαντικά αποτελέσματα έρευνας που παρήγγειλε η PUBLIC AFFAIRS AND NETWORKS στη Metron Analysis, σε δείγμα 35 CEOs ξένων εταιρειών, με θέμα «Ελλάδα, ελκυστικός επενδυτικός προορισμός;». Στο 2nd InvestGR Forum 2019 παρουσιάστηκε, επίσης, ο «ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ για τις Ξένες Επενδύσεις στην Ελλάδα» από τον Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,κ. Γιώργο Παγουλάτο, με βάση τις προτάσεις 40 CEOs ξένων εταιρειών στην Ελλάδα.

Στα πέντε πάνελ συζήτησης συμμετείχαν επικεφαλής ξένων πολυεθνικών εταιρειών, ακαδημαϊκοί και ειδικοί, οι οποίοι συζήτησαν και κατέθεσαν απόψεις και προτάσεις για τις εξής θεματικές ενότητες: Τουρισμό, Αποτελεσματικότητα Κράτους, Ψηφιακή Οικονομία και Καινοτομία, καθώς και για την εικόνα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού, αλλά και για τη σημασία των πρόσφατων ευρωεκλογών για την Ελλάδα.

 

Greece

Touchpoint Strategies

Address: 350 Kifisias Avenue & 2 Christou Lada, 152 33 Chalandri, Athens, Greece

Telephone: +30 210 8114620

Email: info@touchpoint.gr

Email: contact@touchpointstrategies.gr για την Πολιτική Απορρήτου

Email: touchpoint-strategies-1@jobs.workablemail.com για αποστολή βιογραφικών