Touchpoint Strategies: καμπάνια Digital Influencers για την Always Platinum

Touchpoint Strategies: καμπάνια Digital Influencers για την Always Platinum

Η Τouchpoint Strategies ανέλαβε για λογαριασμό του brand Always της Procter & Gamble την υλοποίηση digital επικοινωνίας με σκοπό το λανσάρισμα της νέας Always Platinum στην Ελλάδα. Με κεντρικό μήνυμα «Με το σύστημα 5πλης άνεσης της Always Platinum, δεν νιώθεις τίποτα άλλο παρά μόνο προστασία», στόχος της Touchpoint Strategies ήταν να αναδείξει τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του ανανεωμένου προϊόντος.

Σε συνεργασία με τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Νικόλιζα, Κέισι Μίζιου, Ελένη Βουλγαράκη, Κλέλια Ανδριολάτου και Μαρίνα Γρηγορίου, η digital καμπάνια υλοποιήθηκε μέσα από διαφορετικές θεματικές περιεχομένου: i/ Wellness Warrior, για εκείνες που λατρεύουν την άσκηση ii/ Style Seeker, για όσες αγαπούν τη μόδα και iii/ Dynamic Trailblazer για τις δυναμικές γυναίκες με απαιτητική καθημερινότητα. Οι τρεις θεματικές αντικατοπτρίζουν τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να καταφέρει πολλά, ακόμα και κατά τη διάρκεια της περιόδου της.

Μέσα από video περιεχόμενο σε IG TV και social media posts & stories, οι influencers μοιράστηκαν μέσα από τα κανάλια τους τη δική τους εμπειρία και απέδειξαν πως η νέα Always Platinum εξασφαλίζει άνεση και προστασία ακόμα και στις πιο απαιτητικές προκλήσεις.

 

Greece

Touchpoint Strategies

Address: 350 Kifisias Avenue & 2 Christou Lada, 152 33 Chalandri, Athens, Greece

Telephone: +30 210 8114620

Email: info@touchpoint.gr

Email: contact@touchpointstrategies.gr για την Πολιτική Απορρήτου

Email: touchpoint-strategies-1@jobs.workablemail.com για αποστολή βιογραφικών