H ΚΑΥΚΑΣ ανανεώνει την συνεργασία της με την Touchpoint Strategies για το σύνολο των υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας

H ΚΑΥΚΑΣ ανανεώνει την συνεργασία της με την Touchpoint Strategies για το σύνολο των υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., η κορυφαία ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων και βιομηχανίας συνεχίζει την άρτια και παραγωγική συνεργασία της με την Touchpoint Strategies για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας.

Η Touchpoint Strategies συνεχίζει τον στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος επικοινωνίας της ΚΑΥΚΑΣ παρέχοντας υπηρεσίες  γραφείου Τύπου, πρόγραμμα media relations, σχεδιασμό εταιρικής καμπάνιας, διοργάνωση εκδηλώσεων και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και εσωτερικής επικοινωνίας.

Στόχος της συνεργασίας είναι τόσο η προβολή των πρωτοποριακών λύσεων που προσφέρει η ΚΑΥΚΑΣ, όσο και της ίδιας της εταιρείας, η οποία με ιστορία μεγαλύτερη των 40 ετών, περισσότερους από 800 εργαζόμενους και ένα πανελλαδικό δίκτυο 56 καταστημάτων, εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 7.000 πελάτες.

 

Greece

Touchpoint Strategies

Address: 350 Kifisias Avenue & 2 Christou Lada, 152 33 Chalandri, Athens, Greece

Telephone: +30 210 8114620

Email: info@touchpoint.gr

Email: contact@touchpointstrategies.gr για την Πολιτική Απορρήτου

Email: touchpoint-strategies-1@jobs.workablemail.com για αποστολή βιογραφικών