Η Touchpoint Strategies διοργάνωσε το 1ο Forum 2018 «InvestGR – ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» για λογαριασμό της Public Affairs and Networks

Η Touchpoint Strategies διοργάνωσε το 1ο Forum 2018 «InvestGR – ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» για λογαριασμό της Public Affairs and Networks

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Forum 2018 «InvestGR – ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», που διεξήχθη στις 3 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο Hilton, με την Touchpoint Strategies να έχει αναλάβει την οργάνωση και την προβολή του FORUM.

 

Το «παρών» έδωσαν σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, επικεφαλής και ανώτερα στελέχη ξένων πολυεθνικών εταιρειών, ακαδημαϊκοί και ειδικοί, οι οποίοι ανέλυσαν και παρουσίασαν τις θέσεις και τις προτάσεις τους πάνω σε ένα από τα πιο κρίσιμα θέματα του δημόσιου διαλόγου: «Μπορεί η Ελλάδα να καταστεί ελκυστικός επενδυτικός προορισμός και υπό ποιες προϋποθέσεις;».

Το 1ο Forum 2018  υλοποιήθηκε για λογαριασμό της Public Affairs and Networks, με τη στήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και του International Chamber of Commerce (ICC Hellas).

O Διευθύνων Σύμβουλος της Touchpoint Strategies, κ. Ντίνος Αδριανόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς για τη θετική υποδοχή του εγχειρήματος και πιστεύουμε ότι στη φετινή διοργάνωση τέθηκαν οι στέρεες βάσεις για να καταστεί το   «InvestGR – ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» «θεσμός» και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο».

Greece

Touchpoint Strategies

Address: 350 Kifisias Avenue & 2 Christou Lada, 152 33 Chalandri, Athens, Greece

Telephone: +30 210 8114620

Email: info@touchpoint.gr

Email: contact@touchpointstrategies.gr για την Πολιτική Απορρήτου

Email: touchpoint-strategies-1@jobs.workablemail.com για αποστολή βιογραφικών