Η Touchpoint Strategies ανέλαβε το opening του νέου concept store της MIGATO στην Ερμού!

Η Touchpoint Strategies ανέλαβε το opening του νέου concept store της MIGATO στην Ερμού!

Η MIGATO εγκαινίασε επίσημα το νέο της κατάστημα στην Ερμού την Παρασκευή 12 Μαίου με ένα μοναδικό πάρτυ για όλους τους #MIGATOlovers, αυτούς που αγαπούν να κάνουν κάθε βήμα τους μοναδικό με τα πιο fashionable παπούτσια της αγοράς. Η Touchpoint Strategies ανέλαβε να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του MIGATO concept store με καλεσμένους δημοσιογράφους, fashion bloggers και αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου.

Κάτω από την ομπρέλα του concept #MIGATOlovers o εμπορικότερος δρόμος της Αθήνας γέμισε με κόκκινα μπαλόνια MIGATO και όμορφες μουσικές. Στη είσοδο του καταστήματος το κοινό υποδεχόντουσαν χαμογελαστά κορίτσια με μια τεράστια καρδιά MIGATO με την οποία οι επισκέπτες του μαγαζιού φωτογραφίζονταν στο ειδικά διαμορφωμένο corner.

Στο εσωτερικό του ανακαινισμένου καταστήματος οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να θαυμάσουν τα κομμάτια της νέας συλλογής της MIGATO ενώ στο video wall πάνω από τα ταμεία υπήρχε ο αριθμός από την καταμέτρηση όλων των #MIGATOlovers που μπήκαν στο κατάστημα.  

Η Touchpoint Strategies ανέλαβε όλη τη διοργάνωση του event ενώ την παραγωγή η FOSS productions. Οι #MIGATOlovers, όλοι εκείνοι που αγαπούν το brand, επισκέφτηκαν το ανακαινισμένο κατάστημα της Ερμού και βίωσαν μια μοναδική εμπειρία. 

Tags: 

Greece

Touchpoint Strategies

Address: Ιmathias 10 Street 153 44, Gerakas, Greece

Telephone: +30 210 6660 850

Fax: +30 210 6660 849

Email: info@touchpointstrategies.gr

Email: contact@touchpointstrategies.gr για την Πολιτική Απορρήτου

Email: touchpoint-strategies-1@jobs.workablemail.com για αποστολή βιογραφικών